Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

"γέμισε τη ζωή σου με μουσική"
ΩΔΕΙΟ ΙΜΚΣ
Πλήθος ερευνών έχουν αποδείξει τις θετικές επιδράσεις της Μουσικής στον εγκέφαλο και ευρύτερα στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου. 
Στο Ωδείο μας προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν γνωριμίας με το Μουσικό Όργανο της αρεσκείας σας. Ο μαθητής συμμετέχει σε Συναυλίες και σε μουσικά σύνολα υπό τη καθοδήγηση Διευθυντή και Διδασκάλων, διορισμένων από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι σπουδές και τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το Κράτος.
“κατέκτησε τις νέες τεχνολογίες”
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Η εκπαίδευση και οι εξετάσεις γίνονται στο Κέντρο μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και καθορισμένη δομή εκπαίδευσης. Ο μαθητής παρακολουθεί σειρά θεωρητικών μαθημάτων, στη συνέχεια προχωράει σε πρακτικές ασκήσεις και τέλος εξασκείται με πλήρη τεστ προετοιμασίας για τις εξετάσεις.  Κατόπιν επιτυχών εξετάσεων ο μαθητής αποκτά Πτυχία εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π. Διδάσκει ο Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, κ. Μανώλης Χουρδάκης.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
Τα παιδιά διαμορφώνουν και προγραμματίζουν τις κατασκευές. Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων. Αναπτύσσεται επίσης η ομαδικότητα και η συνεργασία. Διδάσκει ο πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής κ. Στέλιος Μανιουδάκης. 
“γίνε κάποιος άλλος”
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Στο Θεατρικό Εργαστήρι μαθαίνεις να χειρίζεσαι τη φωνή σου, τις εκφράσεις του προσώπου σου όπως και κάθε μέρος του σώματός σου για να εκφράσεις ότι πρέπει να εκλάβει το κοινό. Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος σε θεατρικές δραστηριότητες και κατόπιν προβών παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο θεατρικό έργο.  Την ευθύνη της ομάδας έχει ο γνωστός και καταξιωμένος Σκηνοθέτης και Ηθοποιός κ. Δημήτρης Καλογεράκης.
“κατέστρωσε την στρατηγική”
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ
Έρευνες δείχνουν ότι η ενασχόληση με το Σκάκι έχει πολλαπλά οφέλη για τον μαθητή. Βελτιώνει την ευφυΐα, την μνήμη, την συγκέντρωση, αναπτύσσει την αναλυτική σκέψη και βοηθάει στις μαθητικές επιδόσεις. 
Το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου ξεκινάνε μαθήματα Σκακιού τα οποία θα γίνονται δυο φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα. Χρέη επικεφαλή προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μυλωνάκης με βοηθό την κ. Γεωργία Καλάθια.  
“ασχολήσου με εικαστικές τέχνες”
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ
Ψηφιδωτό εννοούμε μια επιφάνεια η οποία καλύπτεται από ένα στρώμα κονιάματος που λειτουργεί ως συγκολλητικό υλικό πάνω στο οποίο τοποθετούνται οι ψηφίδες. Την ευθύνη λειτουργίας του Εργαστηρίου έχει ο κ. Εμμανουήλ Ρουκούδης, διακεκριμένος καθηγητής Ψηφιδωτού.
ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Αγιογραφία είναι η απεικόνιση των ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών από τους βίους των Αγίων της Εκκλησίας μας. Η Σχολή στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Διδάσκει η έμπειρη και καταξιωμένη Αγιογράφος κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, συνεργάτιδα της ΟΑΚ.
Πληροφορίες - Εγγραφές:
Καθημερινά, από τις 2.00 μ.μ έως τις 9.00 μ.μ Υπεύθυνος: κ. Αριστοτέλης Ξανθουδάκης 
Τηλέφωνο: 28220-24184, e-mail: tsatsaronakio@imks.gr 
Το Πολύκεντρο λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: