Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΟΥΣ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Για όλα φταίνε οι άλλοι... και "φυσικά εσύ που δεν κρατάς 200 μέτρα απόσταση απο το αμάξι μου.. εγώ κάνω την δουλειά μου". Το θέμα είναι οτι κάνεις την δουλειά σου δίχως να σε ενδιαφέρουν οι γύρω σου.. την κάνεις επειδή νομίζεις οτι οι δρόμοι είναι δικοί σου... την κάνεις επειδή βρίσκεις και το κάνεις... και πολλές ακόμα δικαιολογίες που δείχνουν το χάλι μας και την παιδεία μας. 
Την επομένη βέβαια αναθεματίζουμε κάθε κακό που θα μας συμβεί ρίχνοντας και τα απαραίτητα μπινελίκια, στο κράτος, στον δήμο και σε κάθε υπόλογο που δεν έκανε σωστούς δρόμους...για να κυκλοφορούμε έτσι!!!.
Φυσικά ξέχασα να σας πω οτι κατά τ' άλλα ήταν νόμιμος φορούσε μάσκα.
Φωτο Καρα..... φίλος και συνάδελφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: