Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Το Λαφονήσι είναι σίγουρα οτι το καλύτερο έχουμε σε παραλία..δεν χωρά αμφιβολία και παρόλο που δεν του έχουμε δώσει την απαιτούμενη φροντίδα και προστασία εντούτοις μας ανταμείβει κάθε χρόνο με υπέροχες φωτογραφιες εκτός των άλλων.
Φυσικά ούτε λόγος γι' αυτήν κατάσταση... μιας και δεν δικαιολογείται, αλλά είπαμε... ο καιρός κάνει κουμάντο εκεί ειδικά στην Κισαμίτικη μεριά που αλλάζει όψη στην παραλία σε κάθε αλλαγή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: