Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ενημέρωση για το πρόγραμμα Αγιασμών στα σχολεία και επισκέψεων Δημοτικής Αρχής
      Από τον Δήμο Κισάμου, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των επισκέψεων του Δημάρχου κ. Γιώργου Μυλωνάκη, των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων και τις ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του δήμου μας, κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.
● Ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Γιώργιος Μυλωνάκης, θα παραστεί στον αγιασμό του 1ου Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου-ΓΕΛ Κισάμου, ώρα 11:00 και του Επαγγελματικού Λυκείου-ΕΠΑΛ Κισάμου ‘’Ειρηναίος Γαλανάκης’’, ώρα 12:00.
● Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Γιώργος Χαχλάκης, θα παραστεί στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, ώρα 11:00, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου) στα Κουτουφιανά, ώρα 11:30 και του ΕΠΑΛ ‘’Ειρηναίος Γαλανάκης’’, ώρα 12:00  
● Ο Αντιδήμαρχος, κ. Σπύρος Μαυροδημητράκης, θα παραστεί στον αγιασμό του 2ου Νηπιαγωγείου, ώρα 11:00.
● Ο Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Κελαϊδής, θα παραστεί στον αγιασμό του 5ου Νηπιαγωγείου, ώρα 11:00 και του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά, ώρα 11:30.
● Ο Αντιδήμαρχος, κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, θα παραστεί στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ώρα 10:30 και του 1ου Νηπιαγωγείου, ώρα 11:00.
● Ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Σταθόπουλος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Λυμπινάκης, θα παραστούν στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ώρα 11:30.
● Ο Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Μιχάλης Θεοδωρογλάκης, θα παραστεί στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου, ώρα 11:30.
● Η Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Νίκη Κατερινάκη, θα παραστεί στον αγιασμό του 4ου Νηπιαγωγείου, ώρα 11:00.
● Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, κα Δήμητρα Κουρτάκη, θα παραστεί στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Γραμβούσας, ώρα 11:00
● Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θοδωρής Σκαλιδάκης θα παραστεί στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Έλους, ώρα 10:30. 
● Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Άλκηστη Ξηρουχάκη και  κ. Γιώργος Σκορδυλάκης, θα παραστούν στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Πλατάνου, ώρα 11:30
●  Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, κα Ειρήνη Μυλωνάκη, θα παραστεί στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου Καλουδιανών, ώρα 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: