Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΖΩΝΗ ΕΠΑΦΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Τις τελευταίες μέρες γίνεται πάλι μια προσπάθεια απο την δημοτική αρχή να "πιάσει" το πρόβλημα που υπάρχει με την ζώνη επαφής του παλιού και του νέου σχεδίου.
Να δώσει εξηγήσεις σε αυτούς που έχουν οικόπεδα εκεί και να δουν που θα πάρουν, τι θα πάρουν, απο ποιον θα πάρουν αυτό που δικαιούται...
Τώρα και μετά την δημοσιοποίηση της πράξης ανασύνταξης της ζώνης επαφής, όσοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να ενημερωθούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τις τροποποιήσεις ή τις ενδεχόμενες εισφορές, θα πρέπει να επισκεφτούν τον Δήμο ως και αύριο 9 Σεπτέμβρη ή να ενημερωθούν τηλεφωνικά απο το 2822340200
Φυσικά όσοι δεν μπορείτε να πάτε ...μπορείτε να δείτε εδώ τους πολεοδομικούς χάρτες της πόλης της Κισάμου.
1. Αναθεώρηση παλιού σχεδίου πόλης Κισάμου
2. ΓΠΣ Δήμου Κισάμου
3. Επέκταση σχεδίου πόλης Κισάμου
4. Ζώνη επαφής νέου και παλιού σχεδίου πόλης Κισάμου
Τα παραπάνω σχέδια απο την σελίδα, όχι του δήμου Κισάμου, αλλά απο του Δήμου Χανιών, που ευτυχώς λειτουργεί και ανανεώνει τη σελίδα του με πολλές πληροφορίες ακόμα και για άλλους δήμους του Νομού.
Κάποτε θα πρέπει να ενδιαφερθούμε και μεις για την σελίδα του Δήμου, μάλιστα δεν είναι δύσκολο να ενημερώνεται καθημερινά... φυσικά όχι με κάποιον υπάλληλο που θα έχει και αυτήν την δουλειά, αλλά με κάποιον υπάλληλο που θα έχει μόνο αυτή την δουλειά, όπως φυσικά και με την ενημέρωση ..που η αλήθεια είναι μένουμε πίσω στην στον τομέα αυτό... ή έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: