Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 Πολλά παράπονα απο τους κατοίκους δίπλα απο το Πυργιανό ποταμό με την απαράδεκτη κατάσταση του αγωγού ομβρίων που εδώ και 2 μήνες τρέχει λύματα. Μάλιστα όπως λένε ενώ έχει ενημερωθεί ο Δήμος δεν μπορούν να βρουν τον "ένοχο", ούτε να περιορίσουν την ρύπανση. 
Κρίμα βέβαια γιατί είναι απο τις περιοχές που έχουν δίκτυα αποχέτευσης εντούτοις κάποιοι συνεχίζουν το έργο της καταστροφής. 
Ο συγκεκριμένος αγωγός ξεκινάει απο τις παρυφές του λόφου του Πύργου και εξυπηρετεί τα νερά της λεκάνης πάνω απο την Εθνική οδό.
Ενδεικτικές οι 2 φώτο που έστειλε κάτοικος της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: