Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΛΙΚΑ .. ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

 Δεν έχει σημασία τι ήταν να γίνουν, αλλά τι έγιναν... και φυσικά μπράβο σε αυτούς που το είδαν και το ανάδειξαν... γιατί σε αυτήν την πόλη πολύ εύκολα μπορούμε να δούμε οτι έκλεισε ένα τζαμί που και αυτό μπορεί να είναι παράνομο αλλά είναι χώρος λατρείας, αλλά είναι πολύ δύσκολο να δούμε οτι ετοιμάζουν αίθουσες απο ναυτικά κοντέινερ για ένα σχολείο για μαθητές. 
Οι αποθήκες των ΕΠΑΛ Κισάμου μπορεί να μην είναι αισθησιακές αλλά τουλάχιστον υπάρχουν και χρειάζονται. Μάλιστα μετ'α και την κατακραυγή αποτραβήχτηκαν και στην άκρη .... για να μην δίνουν στόχο. 
Όσο για τα εργαστήρια, απαραίτητα στην καλή λειτουργία των ΕΠΑΛ έρχονται λένε, εδώ μάλλον πρέπει να πιέσουν όλοι ώστε η περιφέρεια να κάνει την μελέτη όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: