Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ;

Ένας δρόμος άκρως επικίνδυνος, ο οποίος έχει υποστεί καθίζηση σε πολλά σημεία ενώ είναι γεμάτος ρωγμές και τρύπες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος, είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στο χωριό Πλακάλωνα του δήμου Κισάμου, ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση και σίγουρα όποιος περνάει από το σημείο θα πρέπει να είναι προσεκτικός.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του flashnews.gr, υπάρχουν ακόμα και μπαλώματα στον δρόμο, γεγονός που καταδεικνύει ότι έχουν γίνει στο παρελθόν εργασίες, οι οποίες θα έπρεπε να ξαναγίνουν προτού προκληθεί τροχαίο ατύχημα. 

Μετά και αυτό το δημοσίευμα οι υποψίες μου οτι ότι κακό υπάρχει στα δυτικά ανήκει στον Δήμο Κισάμου ακόμα κι αν δεν ..ανήκει, ειναι βάσιμες. Τα Πλακάλωνα τα έβαλε το αγαπητό Flashnews στην Κίσαμο αν και ανήκουν στο Δήμο Πλατανιά... φυσικά για τα υπόλοιπα έχει απόλυτο δίκιο...η παλαιά ΠΕΟ είναι για να την κλαίνε και ..... οι ρέγγες, μάλιστα δεν οδηγεί μόνο στα Πλακάλωνα αλλά ως την πόλη της Κισάμου έρχεται και το χάλι της είναι απερίγραπτο! 
Μάλιστα αν συμβεί και κάτι τώρα που προσπαθούν να φτιάξουν το δρόμο στο Μαυρομούστακο θα ήθελα να ξέρω απο που θα πηγαινοέρχονται.
- Ο κ. Μαλανδράκης που του ανήκει τ κομμάτι αυτό καλό είναι να τον φτιάξει ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: