Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ είναι εδώ ενωμένος δυνατός !!!
Μετά από συνάντηση που είχαν ο κ. Σταθόπουλος Αντώνης και ο κ. Γαλανάκης Βαγγέλης, γνωστός Κισσαμίτης επιχειρηματίας, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελβετία για θέματα της ομάδας μας και με προτροπή του δεύτερου πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιχειρηματιών του τόπου μας για να στηριχτεί και να συνεχιστεί η επιτυχημένη περυσινή πορεία της Ακαδημίας και του Ν. Κισσαμικού!!!
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο κ. Γαλανάκης Βαγγέλης ως οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης Γιώργος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ και της ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκης Αντώνης, ο αντιδήμαρχος Κισσάμου και επικεφαλής του ΠΓΣ και Ν. Κισσαμικού κ. Σταθόπουλος Αντώνης, οι επιχειρηματίες κ. Χινόπουλος Περικλής, κ. Κακαουνάκης Γιάννης, κ. Σχοινοπολοκακης Βασίλης, κ. Χουδάλακης Βαγγέλης καθώς και ο νέος τεχνικός διευθυντής και προπονητής κ. Βεστάκης Λευτέρης !!!
Στην συνάντηση όλοι εκδήλωσαν τα αισθήματα τους για το ιστορικότερο σωματείο της Κισσάμου και το πόσο σημαντικό είναι η στήριξη του σωματείου με πράξεις ,ώστε να πετύχει όλο αυτό το εγχείρημα !!! Όραμα είναι η δημιουργία ισχυρής και πρότυπης Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας καθώς και η εδραίωση του Ν.Κισσαμικου ξανά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας !!! 
Στόχος είναι αυτό να επιτευχθεί με τα δικά μας παιδιά και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο .
Επίσης η ΠΑΕ είναι δίπλα μας και μπορεί να δώσει ευκαιρίες στα ταλέντα που υπάρχουν!!! Από πέρυσι επαγγελματίας έχει γίνει ο Μάρκος Μπερντίος και φέτος αλλά δύο δικά μας παιδιά είναι κοντά στο να πάρουν το ίδιο χρίσμα !!! Τριανταφυλλάκης Αντώνης (ΤΦ) και Καστανοπουλάκης Γιάννης (ΜΕΣ) όπου προπονούνται ήδη με την ΠΑΕ !!!
Ο Δήμαρχος κ.Μυλωνάκης ενημερώθηκε πόσο σημαντική είναι η στήριξη αυτής της προσπάθειας , τα προβλήματα που υπάρχουν στο δημοτικό στάδιο Κισσάμου και ειδικότερα στο βόρειο τμήμα όπου βρίσκονται τα αποδυτήρια και οι εγκαταστάσεις του Κισσαμικού!!!
Όλοι δεσμεύθηκαν ότι θα είναι  έμπρακτα κοντά στην ομάδα μας, σε όλους τους τομείς, για την επίτευξη των στόχων μιας βιώσιμης Ακαδημίας που θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα !!! 
Μέσα από την ομαδικότητα, την άθληση, την πειθαρχία και τον σεβασμό απέναντι στους άλλους, η ακαδημία μας βάζει το λιθαράκι της στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών για να ενταχθούν όσο γίνεται πιο σωστά στο κοινωνικό σύνολο !!!
Ο Κισσαμικός είναι πια γνωστός και αναγνωρίσιμος πανελλαδικά και οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα του !!! 
Το δελφίνι είναι εδώ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: