Τις τσακιστολιές Σελίνου δείχνει ο Μανώλης .... και όπως λέει η μάνα μου όταν θα τις σπάσεις το κουκούτσι πρέπει να μένει ολάκερο, μετά να τις γλυκάνεις με πολλές αλλαγές νερών κάποιοι που δεν έχουν και πολλά νερά τις βράζουν λίγο. Μετά ρίχνουμε το αλάτι και το λεμόνι που χρειάζεται και είναι έτοιμες για κατανάλωση. Για τσακιστολιές μόνο οι τσουνάτες και όχι οι λιανές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.