Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟ 2020

Ναι έτσι εκτελούνται τα έργα .. με πολλά σήματα, για να μην συμβεί ατύχημα, με κίτρινο διαχωριστικό χρώμα, με κρασπεδόρειθρα για να μας προφυλάσσουν απο τον γκρεμό κλπ... όχι όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια με κόκκινα γιλέκα και βαρέλια βαμμένα με σπρέι...
Αλλά η περιφέρεια ξέρει απο αυτά....  το έργο βέβαια θα το συνηθίσουμε αφού θα χρειαστεί πάνω απο δυο μήνες για να φτιάξουν την καθίζηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: