Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ου ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Να η πρώτη ανακοίνωση εκπαιδευτικού ιδρύματος που γίνεται στην πόλη μας..είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσουν και τα άλλα σχολεία.
Στη βάση των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε λόγω κορονοιού οι μαθητές μας θα προσέλθουν στο σχολείο για τον αγιασμό τη Δευτέρα 14/9 /2020 και ώρα 10:15.
 Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 με τις διαδικασίες που ορίζει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω και των έκτακτων μέτρων που υπάρχουν.
 Οι μαθητές θα σχολάσουν στις 11:00.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των μαθητών στο σχολείο είναι να φοράνε οπωσδήποτε προστατευτική μάσκα.
 Για  την αποφυγή συνωστισμού οι συνοδοί γονείς- κηδεμόνες (εκτός από τους γονείς των μαθητών της Α' τάξης) δεν επιτρέπεται να μπουν στον χώρο του σχολείου.
 Λόγω έλλειψης προσωπικού και λόγω των έργων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο σχολείο από Τρίτη 15 /9/ 2020 μέχρι και την Παρασκευή 18/9 /2020 οι μαθητές θα σχολάνε στις 12:00.
Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει προς το παρόν.
      Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!!
   Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας !!
      Με υγεία δύναμη και υπομονή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: