Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑ ΞΩΦΑΛΤΣΑ

Η πρόταση που τέθηκε στο τραπέζι για συζήτηση ήταν η μη διεξαγωγή του μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης,  η παραμονή των "Ακριτών" και η άνοδος της αθηναϊκής ομάδας στη Super League,  ώστε το νέο πρωτάθλημα να γίνει με 15 ομάδες. Οι ψήφοι ήταν 9 υπέρ και 8 κατά και κατά συνέπεια δεν συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο 3/4 για την πλειοψηφία.
Έτσι οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους εντός αγωνιστικών χώρων, με τα  μπαράζ να ορίζονται για τις 22 και 29 Αυγούστου.
Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι τα Χανιά έχασαν τις ελπίδες που είχαν για αναδιάρθρωση και άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και πλέον αναμένεται όπως προανήγγειλαν στο εξώδικο που έστειλαν στην ΕΠΟ να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 17:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Χανιά (Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4), είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος θα μιλήσει για όλα όσα έχουν γίνει με το θέμα της αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το χανιώτικο κοινό για πρόσωπα και καταστάσεις για το πώς ένας Νομός με τη δυναμική των Χανίων και με πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει έμπρακτα αυτό που αξίζει η αντιπροσωπευτική του ομάδα. Αυτό που δεν την άφησαν – λόγοι ανωτέρας βίας – να πάρει εντός αγωνιστικού χώρου.
Τώρα που μας ακουμπά.... αν και εφόσον δεν συνεχίσει ο πρόεδρος Ροκάκης, η ΠΑΕ Χανιά μάλλον γίνεται ΠΑΕ Κισσαμικός και όλοι θα περιμένουμε με αγωνία τι θα γίνει... θα φύγει ο μεγαλομέτοχος και θα συνεχίσουν να παίζουν με το καταστατικό του Κισσαμικού ή θα τα παραιτήσουν όπως κάνουν πάντα στον Α.Ο Χ οι διάδοχοι; 
Πλάκα με ενδιαφέρον απο κάθε άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: