Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ 2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας στις 29/07/20 πραγματοποίησε με επιτυχία την καθιερωμένη Κεντρική Εκδήλωση του, η οποία για πρώτη χρονιά, ήταν αφιερωμένη στο Γραμπουσιανό Κρεμμύδι. Στόχος μας, η καθιέρωση Γιορτής Κρεμμυδιού, καθώς το Γραμπουσιανό Κρεμμύδι, αποτελεί ένα από τα βασικά προϊόντα του τόπου μας.
Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, μας οδηγεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, να ευχαριστήσουμε εγκάρδια, τον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση σεβόμενος τα μέτρα προστασίας που απαιτούνταν, καθώς επίσης την Ομιλήτρια κ. Σταματάκη Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, για την κατατοπιστική παρουσίαση της σε ότι αφορά το θέμα της εκδήλωσης, το κρεμμύδι, τους Δωροθέτες για την προσφορά τους σε προϊόντα και υπηρεσίες, το Δήμο Κισάμου για τη στήριξη & τη Συνεργασία, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: