Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΚΙΣΑΜΟΓΡΑΦΙΑ 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ Φ.Ο.Κ

3 διαφορετικά θέματα από 2 φωτογραφικές ομάδες σε 1 ενιαία έκθεση στον ίδιο χώρο
Η Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου (ΦΟΚ) & το Τμήμα Χανίων της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης (ΕΦΕΚ), σας προσκαλούν στην κοινή τους ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 05 με 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου, στην Πλατεία Τζανακάκη στην Κίσαμο με ώρες λειτουργίας από 19:00 έως 23:00 (ελεύθερη είσοδος). Μια διαφορετική έκθεση καθώς ΦΟΚ και ΕΦΕΚ έχουν την τιμή και την χαρά να συνεργαστούν και να συνδιοργανώσουν αυτή την κοινή Έκθεση Φωτογραφίας και να παρουσιάσουν στο κοινό τρία διαφορετικά θέματα.
ΚΙΣΑΜΟΓΡΑΦΙΑ 2020 από την ΦΟΚ: Όταν η Κίσαμος και η Φωτογραφία ενώνονται δημιουργείται η “Κισαμογραφία”. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου σας παρουσιάζει εικόνες της Κισάμου από άλλη ματιά, μια έκθεση, ένα θέμα που ευελπιστεί να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Κισάμου κάθε καλοκαίρι.
STILL LIFE & LONG EXPOSURE από το Τμήμα Χανίων της ΕΦΕΚ: Σε αυτή την συνδιοργάνωση με την ΦΟΚ το τμήμα Χανίων της ΕΦΕΚ μας παρουσιάζει τα θέματα νεκρή φύση & λήψεις μακράς έκθεσης (Still life & Long Exposure). Την επιμέλεια έχει ο Γιώργος Μπαλαδάκης
Με την ΦΟΚ συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αναγνωστάκης Γιώργος, Βερυκάκης Νίκος, Γεωργιλάκης Γιώργος, Γλεντουσάκης Κώστας, Καλοτεράκης Νίκος, Κουφάκη Δήμητρα, Λιουδάκη Δήμητρα, Λυκάκης Κώστας, Μακαρώνας Μάνθος, Μπατάκη Ρούλα, Μπικάκης Παναγιώτης, Νοικοκυράκη Νίκη, Ξηρουχάκης Στέλιος, Παπαδημητράκης Μενέλαος, Περαθωράκης Γιάννης, Περρής Μιχάλης, Τριανταφυλλάκη Μαρία, Τσιχλάκης Βασίλης, Χρυσού Σοφία.
Με το τμήμα Χανίων της ΕΦΕΚ συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Γαλανάκης Αντώνης, Δανάς Γιώργος, Ζεμπίλης Σταύρος, Καλαϊτζάκη Ρούλα, Κλεινάκης Κώστας, Λυκάκης Κώστας, Μαρκετάκη Χρύσα, Μπαλαδάκης Γιώργος, Νικολακόπουλος Κώστας, Ξυδιάς Γιάννης, Σολανάκης Στράτος.
Η επίσημη έναρξη της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 στις 21:00, ενώ για τη συνδιοργάνωση της Έκθεσης Φωτογραφίας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.
Έκθεση Φωτογραφίας από την ΦΟΚ και το τμήμα Χανίων της ΕΦΕΚ, 05 με 16 Αυγούστου, 19:00 με 23:00, στην Πλατεία Τζανακάκη στην Κίσαμο (προαύλιο Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου) με είσοδο ελεύθερη.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: