Στόχος των συγκεκριμένων βραβείων είναι η ανάδειξη της διατροφικής αξίας του μελιού και της ποιότητας των επώνυμων και ανώνυμων προϊόντων που υπάρχουν. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μέλια από όλες τις χώρες του κόσμου. Ο ίδιος παραγωγός επίσης, κατέκτησε ακόμα ένα δεύτερο Χάλκινο Ολυμπιακό βραβείο ανώτατης γεύσης στα «Taste Olymp Awards», που πραγματοποιήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Κουφάκης, δραστηριοποιείται με την παραγωγή μελιού από το 2007, με πολύ ζήλο και μεράκι γι` αυτό που κάνει. Επίσης έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις τροφίμων για τη προώθηση και αναγνώριση του προϊόντος του.
Ο ίδιος ανέφερε: «Η βράβευση και η διεθνείς διάκριση που παίρνει το «Κισαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι, όχι μόνο με κάνει υπερήφανο, αλλά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου, να το διατηρήσω στην κορυφή, προσφέροντας ένα ελληνικό, Κρητικό, Κισσαμίτικο μέλι υψηλών προδιαγραφών στο κόσμο».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.