Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑ ΜΑΖΟΚΟΠΙΑΝΑ

 Μία-μια καθαρίζονται και αναδεικνύονται οι γέφυρες και μπράβο σε όλους, πολιτιστικούς συλλόγους, προέδρους κοινοτήτων και δήμο που αναδεικνύουν την κληρονομιά μας, είτε πρόκειται για Βενετσιάνικα ή νεώτερα μνημεία. 

Γέφυρα Μαζοκοπιανών, χαμένη μέσα στην πυκνή βλάστηση, τόπος εναπόθεσης σκουπιδιών θα γίνει ξανά βατή αλλά και θα αναδειχτεί μιας και πρόκειται για τις παλιές γέφυρες που φτιάχτηκαν επί κρητικής πολιτείας. Η γέφυρα συνέδεε την Ποταμίδα με το Βουλγάρω στον πρώτο αμαξωτό δρόμο.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ποταμίδας, Στέλιο Χαιρετάκη, αλλά και στον Δήμο Κισάμου που διέθεσε το jcb για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των φερτών υλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: