Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Πολλές φορές δεν θέλεις να γίνεις κακός...αλλά σε κάνουν οι καταστάσεις. Διαβάζω στην διαύγεια του Δήμου Κισάμου, μια σελίδα που δεν έχει πολλά που να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όπως μελέτες, προτάσεις, έργα κλπ, αλλά μόνο αναθέσεις, πληρωμές, γνωστοποιήσεις και φυσικά κάποια απο αυτά είναι με το συμπάθιο και ευτράπελα.
Διαβάζω λοιπόν μια γνωστοποίηση που αναφέρει οτι ο Δήμος Κισάμου προτίθεται να προσλάβει "Ειδικό συνεργάτη"  απόφοιτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με ειδικότητα ΠΕ Βιοεπιστημών και Υγείας. Αντικείμενο της εργασίας του Ειδικού Συνεργάτη θα είναι:
Η, μετά από ενημέρωση του Δημάρχου, συνεργασία και παροχή βοήθειας από πλευράς Δήμου σε Δημόσιους φορείς και Υπηρεσίες, για συλλογή επιδημιολογικών στοιχείων και η συνεχής επιτήρηση και παρακολούθηση για τον ορισμό, την διάρκεια και την γεωγραφική έκταση πιθανών κρουσμάτων επιδημίας ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα από την Δημοτική Αρχή και τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες. ...... και στην συνέχεια αναλύει τα προσόντα που πρέπει να έχει αυτός ή αυτή που θα προσληφθεί.
- Εγώ παιδιά τον ειδικό συνεργάτη τον ξέρω απο τώρα.... όπως τον ξέρουν και αυτοί που θα τον προσλάβουν... Τυπικά θα κάνουν οι ενδιαφερόμενοι αίτηση (αν κάνουν ως τις 20 του μηνός) μιας και για την τύχη του Ειδικού συνεργάτη, πάντα αποφασίζει ο Δήμαρχος, κατά την κρίση του* ...απορία βέβαια έχω αν βρεθούν κάποιοι καταλληλότεροι τι θα γίνει; 

* Τυπική διαδικασία είναι για τα μάτια του κόσμου, μιας και ο ειδικός συνεργάτης είναι πάντα επιλογή του Δημάρχου, γνωστό και αληθινό! Σιγά να μην πάρουν απο την σειρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: