Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ "ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ"

 Δυστυχώς το δημοτικό στάδιο θρουλλά .... πέφτει σαν χάρτινος πύργος... Η διάβρωση από την μεριά της θάλασσας είναι τεράστια με αποτέλεσμα, πριν κάμποσους μήνες να φύγει ένα μέρος της περίφραξης και το άλλο να είναι έτοιμο να πέσει στα κεφάλια των αθλητών. Στα σχέδια της Δημοτικής αρχής είναι το σουλούπωμα του σταδίου και των χώρων αυτού, μάλιστα όπως με ενημέρωσε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ. Κελαϊδής απο τις 13 του μήνα θα μπει ο εργολάβος για να φτιάξει τα πέταλα με ταρτάν, μελέτη κάπου 300.000Ε που είχε βγει με πολλά παρακάλια απο ανθρώπους του αθλητισμού, προς το κ Αρναουτάκη.
 Το κομμάτι που βλέπει θάλασσα και είναι σε πλήρη αποσύνθεση και όπως άκουσα στα πλάνα της δημοτικής αρχής είναι να μπουν στις θέσεις των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων, διάφανα plexiglass, που απο την μια να κόβουν τον δυνατό βοριά αλλά και να μην υπάρχει η φθορά που δημιουργεί η οξείδωση λόγω θάλασσας.
Φυσικά το Δημοτικό στάδιο θέλει πολύ δουλειά ειδικά στους γύρω χώρους που είναι σχεδόν εγκαταλελειμμένοι, μάλιστα θεωρώ οτι πρώτη προτεραιότητα μιας και καθημερινά βρίσκονται 100 και πλέον αθλητές και παιδιά, να προσληφθεί φύλακας. Μάλιστα δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ μακρυά για να βρούμε τον κατάλληλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: