Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα συνεδριάσουν οι 9 εκλεγμένοι που αποτελούν το νέο Δ.Σ του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, για να εκλέξουν με μυστική ψηφοφορία τα όργανα αλλά και τον νέο πρόεδρο του. 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ               100
2. ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝ. ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ          78
3. ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ                     77
4. ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ              68
5. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ          56
6. ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ         56
7. ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜ.             55
8. ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ      43
9. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ               40
Να θυμίσω οτι ο νυν πρόεδρος Πατεράκης Βαγγέλης ήρθε πρώτος σε ψήφους ακολουθούμενος απο τον Καστανοπουλάκη Κωστή και Κακαουνάκη Γιάννη. Βάση της εικόνας, η προεδρία θα παιχτεί ανάμεσα σε 2 άτομα ίσως και 3 μιας και είναι γνωστό οτι αρκετοί απο τους εκλεγμένους δεν ενδιαφέρονται ή έχουν δυσκολίες να διεκδικήσουν την θέση του προέδρου λόγω άλλων υποχρεώσεων. Λογικά ο νυν πρόεδρος έχει το πάνω χέρι με μοναδικούς διεκδικητές τον κ. Περικλή Χηνόπουλο και ενδεχομένως τον κ. Χουδαλάκη Ευάγγελο. 
- Πάντως η αλήθεια είναι οτι κάποιοι στηρίχθηκαν στις εκλογές του Νέου Εμπορικού συλλόγου, κάποιοι πήραν την μονοσταυρία τους, και κάποιοι εξωθεσμικοί σιγοντάρουν για να βγει ο δικός τους .. είναι γνωστή η μέθοδος και δεν μπορεί να αλλάξει τώρα.
Την Πέμπτη πάντως θα ξέρουμε..... 

1 σχόλιο:

Περικλής Χηνόπουλος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη, όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως, δεν έχω, ούτε είχα καμία πρόθεση να διεκδικήσω την θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.

Με εκτίμηση
Περικλής Χηνόπουλος