Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΟΚΟΛΑΚΗΣ "Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ"

 Δισέλιδο αφιέρωμα στον Βαγγέλη Χατζηκοκολάκη κάνει το περιοδικό "Θηρευτής" στο τεύχος Μαΐου -Ιουνίου, με τίτλο "Ο ζωντανός θρύλος της Κισάμου" και αναφέρεται σε πολλά θέματα στο ατύχημα του, στην Κρητική μουσική που αγαπά, αλλά και στο φάρμακο όπως το αποκαλεί, το κυνήγι με τα αγαπημένα του σκυλιά, που τον κάνει να ξεχνά αυτά που του συνέβησαν και τον κάνει να ονειρεύεται ακόμα. 
Στις επόμενες μέρες θα αναρτήσω όλη την συνέντευξη του φίλου Βαγγέλη που έδωσε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Ρεκουνιώτη, και δημοσιεύεται στον Θηρευτή με πολλές όμορφες εικόνες.
Να θυμίσω οτι ο Βαγγέλης είναι ο επίτιμος πρόεδρος στον Κυνηγετικό σύλλογο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: