Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ .... ΑΛΛΑ ΑΜΥΔΡΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, μετά τις 12:00 το μεσημέρι, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.
Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.....
- Ας ελπίσουμε οτι τα παιδιά μας έγραψαν καλά ...μιας και όσοι είχαν επενδύσει στην μοριοδότηση των, η υπόσχεση που είχαν λάβει τότε μάλλον βγήκε.. τζούφια.
Μια μικρή πολιτική πιθανότητα υπάρχει αν και δεν φαίνεται να συγκινούνται οι υπόλογοι για αυτό... βέβαια αυτόματα το βάρος πέφτει σε όλους αυτούς που μας κοίμισαν με την δήθεν...σιγουριά τους, και δεν θα αναφερθώ σε ονόματα αλλά αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις μπόλικες υποσχέσεις για τα παιδιά των λυκείων Κισάμου.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά οι επιτυχίες των άλλων χρόνων ειδικά του ΓΕΛ θα είναι όνειρα θερινής νυκτός...  Κρίμα γιατί αυτά τα παιδιά δεν έφταιγαν σε τίποτα όταν άλλαξαν όλο τους το πρόγραμμα για να μπορέσουν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς των άλλων μαθητών της χώρας.
Βέβαια καλό είναι να αναλογιστούμε και τις άλλες υποσχέσεις ..που πήραμε, για να μην τη πατήσουμε γενικώς.....σε όλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: