Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

78 ΡΟΦΟΥΣ 65 ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ.... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι επτά συνολικά συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται, μεταξύ άλλων και για σύσταση εγκληματικής ομάδας. Πρόκειται για επτά άνδρες όπως προαναφέραμε, ημεδαπούς, ηλικίας 61, 58, 45, 52, 45 και 57 και 66 ετών, που κατηγορούνται για κατοχή καπνικών προϊόντων άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατοχή όπλων, κατοχή πυρομαχικών και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Στη σύλληψή τους προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, των περιπολικών σκαφών των Λιμενικών Αρχών Χανίων και Παλαιοχώρας και του προσωπικού των Λιμενικών Αρχών Παλαιοχώρας και Κισσάμου.Υπενθυμίζεται ότι σε σκάφος που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Στομίου στο Ελαφονήσι  Χανίων, σημαίας Παναμά, το οποίο οδηγήθηκε οδηγήθηκε στον λιμένα της Παλαιοχώρας όπου διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος, βρέθηκαν:
τριακόσια δέκα οχτώ (318) φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm,
τριάντα έξι (36) κουτιά των είκοσι τεμαχίων έκαστο φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 Χ 39 (σύνολο 720 φυσίγγια), πενήντα (50) φυσίγγια διαμετρήματος 9Χ19 mm, επτά (07) συλλογές καθαρισμού όπλων,
τέσσερις (04) γεμιστήρες για όπλο τύπου ΑΚ-47,
δέκα (10) φυσίγγια διαμετρήματος 12 mm λειόκανου όπλου,
ένας (01) αορτήρας πολεμικού τυφεκίου,
τρεις (03) φωτοβολίδες χειρός,
ένα (01) μαχαίρι με λάμα μήκους 9,5 εκ.,
ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 9 εκ.,
ένα (01) μαχαίρι με λάμα μήκους 7,5 εκ.,
μία (01) πλαστική πιστολοθήκη,
επτά (07) φυσίγγια 32 S& WL,
επτά (07) κούτες καπνό ναργιλέ, είκοσι τεσσάρων (24) τεμαχίων έκαστη, συνολικού βάρους σαράντα δύο (42) κιλών,
επτά (07) κούτες καπνό ναργιλέ, δώδεκα (12) τεμαχίων έκαστη, συνολικού βάρους σαράντα δύο (42) κιλών,
τρεις (03) κούτες καπνό ναργιλέ, περιέχουσες δώδεκα (12) συσκευασίες των δέκα (10) τεμαχίων έκαστη, συνολικού βάρους δεκαοχτώ (18) κιλών,
εξήντα πέντε (65) τεμάχια συναγρίδες συνολικού βάρους 85,8 κιλών,
δεκατρία (13) τεμάχια στείρες συνολικού βάρους 8,6 κιλών,
εβδομήντα οκτώ (78) τεμάχια ροφοί, συνολικού βάρους 70,1 κιλών.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: