Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κ16 ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Κ16 σε όλη την Ελλάδα δύο Κισαμίτες αθλητές έφτασαν κοντά στην πρόκριση για τον 5ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 που θα διεξαχθεί στο στάδιο του Άγιου Κοσμά στην Αθήνα την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου.
Ο όμιλος περιλάμβανε όλα τα σωματεία Στίβου από την Περιφέρεια Πειραιά, τη  Δυτική Αττική, την Ανατολική Στερεά και Εύβοια, την Κρήτη και τα νησιά της Χίου, Σάμου, Ικαρίας και Λήμνου.
Συγκεκριμένα ο αθλητής της Θύελλας Σημαντηράκης Σταύρος με βολή στα 12.04 κατετάγη 9ος στα προκριματικά του 5ου ομίλου χάνοντας την πρόκριση για μόλις 2 εκατοστά  για την είσοδο του στην οκτάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο ίδιος αθλητής με βολή στα 26.32 στη δισκοβολία Κ16 κατετάγη 12ος στον όμιλο.
Επίσης η αθλήτρια της Θύελλας Διαμαντάκη Ευαγγελία στα 200μ με εμπόδια Κ16 με χρόνο 32.47 κατετάγη στην 10η θέση των προκριματικών του 5ου ομίλου.
Οι αθλητές της Θύελλας βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα επιλαχούσα θέση στα αγωνίσματα τους  σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας συμμετοχής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Τα αποτελέσματα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: