Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΠΗΡΑΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;

Καθοριστικός είναι ο ρόλος του ΟΑΚ στην αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης τα επόμενα χρόνια, όπως τόνισε σήμερα η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Αγιά και συμμετείχε σε -κεκλεισμένων των θυρών- συνάντηση με τη συμμετοχή της Διοίκησης και αυτοδιοικητικών.... αναφέρουν τα ΜΜΕ των Χανίων.
Στην συνάντηση που ήταν καλεσμένοι και οι δήμαρχοι του Νομού, ο κ. Μυλωνάκης όπως έμαθα έλαβε κάποιες υποσχέσεις για δυο μεγάλα έργα που ταλανίζουν τον Δήμο εδώ και πολλά χρόνια, και έχουν γίνει το μήλο της έριδος ανάμεσα στις παρατάξεις....
Κλειστό γυμναστήριο στα Γλυκορίζια, αλλά και γήπεδο Πλατάνου με μελέτες του ΟΑΚ. 
Έτσι και αλλιώς απο αθλητικής άποψης είμαστε χρόνια πίσω στις υποδομές, κάποτε πρέπει να φτιάξουμε έστω τα απαραίτητα. Δυο αθλητικοί σύλλογοι στην περιοχή,, δυο ποδοσφαιρικές ομάδες, πολλές ακαδημίες ..όλοι μέσα στο ίδιο χωράφι... τεράστια λάθη του παρελθόντος που δεν χωρά κουβέντα οτι η ευθύνη βαραίνει όλους όσους πέρασαν απο τους Δήμους τόσα χρόνια αδιαφορώντας. Ας ελπίσουμε τώρα ότι θα σώσουμε αυτά τα λίγα που αφήσαμε μισοτελειωμένα ή εγκαταλελειμμένα ..μιας και δεν υπάρχουν χώροι για νέα όνειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.