Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

 4 Απορριμματοφόρα σκουπίδια μάζεψε η εθελοντική καθαριότητα του Δήμου Κισάμου, χθες Κυριακή, στην κοινότητα της Γραμβούσας... φυσικά δεν τα πήραν όλα, δεν θα ήταν δυνατόν.... αλλά και η αλήθεια είναι οτι η συμμετοχή όλων αυτών που θα έπρεπε να ήταν εκεί, μικρή...πολύ μικρή!!
Ευτυχώς που υπάρχουν ξένοι κάτοικοι στην περιοχή, έχουν αγοράσει σπίτια, ειδικά στην Καλυβιανή, και τους καθαρίζουν κάθε τόσο. Πάντως είναι στο χέρι του Δήμου να τραβήξει το αυτί ειδικά των θερμοκηπιάδων που έχουν μολύνει μια απο τις ομορφότερες περιοχές μας. Φυσικά απο αυτούς κανένας δεν καταδέχτηκε να μαζέψει τα του γείτονα.. μπορεί και δικά του..
Πάντως τα θερμοκήπια έχουν όνομα κύριε Μαυροδημητράκη και δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ο αίτιος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: