Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΛΟΥΣΑΚΙΕΣ 2020

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα για τις Λουσακιές, λειτουργεί μέσω f/b, δίνοντας κατατοπιστικές οδηγίες σε πολλά θέματα του χωριού. Ειδήσεις, εργασίες, παράπονα, ευκολα και ωραία... έτσι ενημερώνεται και η τοπική κοινότητα... που κάνει τα απαραίτητα. Θεωρώ οτι τέτοιες σελίδες πρέπει να ανοιχτούν περισσότερες, ειδικά στα χωριά, ώστε να φύγει και ένα βάρος απο την κεντρική διοίκηση (δήμος). Εξάλλου σήμερα το 90% των ανθρώπων ξέρει να χειρίζεται το F/B.
Αναρτώ και μια δημοσίευση της σελίδας που με λυπεί, μιας και αν στις Λουσακιές το νερό δεν είναι καθαρό, τότε τι να πούμε εμείς οι παράκτιοι....
- Αυτές τις μέρες ο δήμος Κισσάμου, έπειτα από αίτημα μας, πήρε νερό για ανάλυση μιας και κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για την ποιότητα του νερού, από παλαιότερες αναλύσεις από συγχωριανούς μας, από την πηγή στον Αστράτηγο. Τα αποτελέσματα βγήκαν και δυστυχώς το νερό είναι ακατάλληλο για πόσιμο. Για όσους δεν το ξέρουν, ενημερωτικά βάλαμε τα αποτελέσματα της ανάλυσης μιας και στο συγκεκριμένο σημείο το επισκέπτεται και πολύ ξένος κόσμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.