Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ

Ο λόγος για τον Φαρσαλινό τεχνικό Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο έμπειρος κόουτς έχει φάει… με το κουτάλι τα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια και η αγάπη του για τον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι δεδομένη και δεν αμφισβητείται από κανέναν.
Όποτε του ζητήθηκε πάντα ήτα εκεί να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο και να προσφέρει πολλά. Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Φαρσάλων έχουν περάσει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από τα χέρια του και έχει βοηθήσει και αναδείξει πολλά ταλέντα από την Επαρχία.
Μια ζωή στα γήπεδα, έχει δώσει πάρα πολλά… γράφουν για τον αγαπητό Μάκη Αθλητικό σαιτ της Λάρισας.
Ο Μάκης που δεν είναι μόνο αγαπητός στα Φάρσαλα αλλά και στην Κίσαμο τα χρόνια που ήταν γυμναστής στα Γυμνάσια της πόλης, αλλά και ένας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πέρασαν απο τον Π.Γ Σ Κισσαμικό.
 Μια ιστορική φωτογραφία η παραπάνω.
Η ομάδα επί προεδρίας Χάρη Κοντοπυράκη με τους  ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην τότε άνοδο της ομάδος στην Δ' κατηγορία, ανάμεσα τους και ο Μάκης. 
Από αριστερά Κοντοπυράκης Χ., ο γερόλυκος  Μανώλης Ασγουδάκης, ο νυν προπονητής των Ακαδημιών Σημαντηράκης Γιώργος, Καρμπαδάκης Γιώργος, Κωστής Βαρουχάκης, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Τσουρής, Κουρομιχελάκης, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ Αντώνης Ροκάκης και ο Τριανταφυλλάκης.
Κάτω: Κουνελάκης Γιώργος, Πετρόχειλος (αν δε κάνω λάθος), Γιώργος Σγουρομάλλης, Καρτσωνάκης Χάρης, Μπαντουράκης, Κώστας Θεοδωράκης και ο Πολυχρονάκης...1992-93!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.