Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ναι πράγματι, όπως διαβάζω στην διαύγεια (ΑΔΑ ΨΦΧΙΟΛ3Ω-15Δ), οι 3 απο τους 4 αντιπροέδρους της Μονομετοχικής εταιρείας του Δήμου Κισάμου, δεν θα πάρουν την αποζημίωση τους για όσο καιρό θα υπάρχει αυτή η πανδημία. Ο Δήμαρχος Κισάμου στην εισήγηση του στην συνεδρίαση της εταιρείας στις 13 Απριλίου, είπε τα εξής:
- Λόγω της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας από την πανδημία του κορονοϊού, των οικονομικών δυσκολιών που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ως εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα λόγω της καθυστερημένης έναρξης της σεζόν και της πιθανής μειωμένης προσέλευσης των επισκεπτών, αν και εφόσον αυτή επιτραπεί και με δεδομένο ότι αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Δήμος Κισσάμου Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε., προτείνω να γίνει αποδεκτή η μη καταβολή αποζημιώσεων στους τρεις Αντιπροέδρους του Δ.Σ. και συγκεκριμένα στους κ. Χαραλαμπάκη Εμμανουήλ, κ. Χουδαλάκη Ευάγγελο και κ. Μόσχου Βασιλική, οι οποίοι είναι ενήμεροι και συναινούν στην πρόταση. Η μη καταβολή αποζημιώσεων προτείνεται για το χρονικό διάστημα από 1 Μαρτίου 2020 έως και 31 Μαΐου 2020. Σε περίπτωση που συνεχισθεί η πανδημία στη χώρα μας και πέραν της 31/5/2020, θα συζητηθεί η παράταση της μη καταβολής των Αποζημιώσεων περαιτέρω σε επόμενο Διοικητικό Συμβουλίου. 
Το Δ.Σ.έκανε δεκτή την εισήγηση του προέδρου και Δημάρχου κ. Μυλωνάκη ομόφωνα.
Μπράβο στον Δήμαρχο και στους τρεις αντιπροέδρους για την ενέργεια τους, αυτή σίγουρα βοηθά τα μέγιστα στην δύσκολη οικονομική χρονιά που μας έρχεται, μιας και όπως όλα δείχνουν ο τουρισμός όπως τον ξέραμε θα αργήσει να υπάρξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.