Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ

 Τοποθετήθηκαν τα κολονάκια σε όλες σχεδόν τις διασταυρώσεις, τους κάθετους δρόμους της Ηρώων Πολυτεχνείου ... Ας ελπίσουμε οτι θα κρατήσουν λίγο περισσότερο απο τις άλλες φορές.
Η ιδέα να τοποθετηθούν σε όλο το μήκος της Ηρώων Πολυτεχνείου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και εναλλάξ ανά δίμηνο, μιας και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει σε αυτόν τον δρόμο όταν έχει τουρισμό, είναι οτι πρέπει να γίνει τώρα, που δεν έχουμε και πολύ κίνηση, για να δούμε αν δουλεύει.
Πειραματικά πολλά μπορούν να γίνουν τώρα, αν έχουν όρεξη βέβαια για μια καλύτερη πόλη... και μην ξεχάσετε κύριοι του δήμου και τον φωτισμό στην Τομπάζη... δοκιμάστε κάτι για να δούμε!!

Υ.Σ θεωρώ οτι πρέπει να μπουν κολονάκια σε όλες τις διασταυρώσεις και ειδικά προς τον Πύργο που υπάρχει πρόβλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: