Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

ΛΥΚΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ (ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ)

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ήρθε η έγκριση της σύμβασης απο την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, τώρα ελπίζουμε να δούμε τον εργολάβο το συντομότερο.
Με τηλεδιάσκεψη έγινε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, όπου ενέκρινε συμβάσεις έργων διακηρύξεις διαγωνισμών και μελετών ύψους 21.000.000 ευρώ. Πρόκειται για έργα υποδομής και ανάπτυξης, που αφορούν κυρίως έργα οδικής ασφάλειας-οδικού δικτύου σε περιοχές των Περιφερειακών ενοτήτων της Κρήτης, όπως και κτιριακά - εγκαταστάσεις υγείας, παιδείας, υποδομές, αθλητισμού, κ.α
Ανάμεσα στα θέματα που εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή είναι:
Έγκριση διάθεσης πίστωσης 595.000,00 για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Κισσάμου για την κατασκευή του έργου επείγουσες εργασίες διαμόρφωσης χώρων και προσωρινής εγκατάστασης προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας για την άμεση στέγαση των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Δήμου Κισσάμου.
Ας ελπίσουμε οτι αυτή η περιβόητη Τετάρτη που θα ξεκινήσουν τα έργα να έλθει κάποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: