Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Μετά και το μπάχαλο που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες στις αυλές των σχολείων αλλά και στο Θεοχαράκειο και είχε σαν αποτέλεσμα να βγει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να κάνει συστάσεις στα παιδιά ...ανακοίνωση έβγαλαν και οι αρμόδιοι, πρόεδροι της Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κισσάμου κ. Τουλουπάκης Θεόδωρος και κ. Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ αντίστοιχα, και μας .............ενημερώσουν ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κισσάμου  με κλείσιμο των εξωτερικών χώρων των σχολείων τοποθετώντας λουκέτο στις εξώπορτες και κλείνοντας την ηλεκτροδότηση των κτηρίων. 
Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα  παρατηρείται μεγάλη συνάθροιση ανήλικων παιδιών στους αύλειους χώρους των σχολείων πράγμα που είναι αρκετά ανησυχητικό για την διάδοση του κορωνοϊού. 
Παρακαλούμε τους γονείς να περιορίσουν τα παιδιά τους στο σπίτι και να τους μεταφέρουν το αίσθημα ατομικής ευθύνης ακολουθώντας τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 αυτά που ήδη έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση. 
 Μένουμε Σπίτι!!!! 

Περιπολίες χρειάζεται και αν δεν συμμορφωθούν να φτάσουμε και σε πιο δραστικά μέτρα. Σύλληψη των παιδιών απο την αστυνομία και να τα παίρνουν απο εκεί οι γονείς τους, υπογράφοντας ένα χαρτί "αν μπορούν να τα κάνουν καλά ή όχι;". Είναι δύσκολες οι μέρες αλλά αν θέλουμε να έχουμε πρέπει να υπομείνουμε και να προσέχουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: