Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID - 19, τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι Κισάμου» και «Βοήθεια στο σπίτι Σελίνου» του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου με κεντρικό σύνθημα το «Μείνε σπίτι – Είμαστε δίπλα σου»  ενημερώνει όλους τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες ότι διατίθεται στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, η οποία συνίσταται στην  εξυπηρέτηση σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και άλλων πρακτικών εξυπηρετήσεων στους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν ώστε να καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση περισσότερων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. 
Συγκεκριμένα μπορούν να απευθύνονται για την επαρχία Κισάμου και την επαρχία Σελίνου στα τηλέφωνα: 2822 0 23717, (κ. Κατάκη, κ. Γλυμιδάκη, κ. Πισσάνου) και 2823 0 22734, (κ. Λιτσαρδάκη, κ. Καλατζάκης, κ. Σολανάκη) αντίστοιχα.
Κλείνοντας απευθύνουμε έκκληση για ψυχραιμία, περιορισμό όλων των μη αναγκαίων μετακινήσεων και συναθροίσεων καθώς και την τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: