Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ

Από τα πρακτικά της οικονομικής επιτροπής..... για να περνά η μέρα μας!!!!
Σύμφωνα με τις δ/ξεις του αρ.72 παρ. 1ε του Ν.3852/2010 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κισάμου αποφασίζει για την πρόσληψη πληρεξούσιου δικηγόρου, σε όσους Δήμους, είτε δεν έχουν προσληφθεί δικηγόροι με μηνιαία αντιμισθία, είτε αυτοί που έχουν προσληφθεί δεν έχουν δικαίωμα να παρίστανται σε ανώτατα δικαστήρια.
Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών το υπ. αρ. 1782/4-3-2020 έγγραφο του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου το οποίο έχει ως εξής:
Θέμα: Ανάθεση νομικής υποστήριξης για την αποζημίωση της βλάβης που υπέστη το όχημα του κ. Γ. Ν  εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος.
 Στο Δήμο μας έχει πρωτοκολληθεί αίτηση (αρ.πρωτ.175/9-1-2020) του κ. Γ....  με την οποία αιτείται αποζημίωση για την βλάβη που υπέστη το όχημά του στην περιοχή του Πλατάνου Κισάμου, εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος. Την αίτηση συνοδεύουν η αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου για το ατύχημα, τα παραστατικά των ανταλλακτικών που χρειάστηκαν για την αποκατάσταση της βλάβης του οχήματός του καθώς και η γνωμοδότηση της Δικηγόρου Α. Κ..
Μετά από αυτοψία του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών στο συγκεκριμένο σημείο που συνέβη το ατύχημα συντάχθηκε το έγγραφο που επισυνάπτεται. Πρέπει λοιπόν να προχωρήσετε σε ανάθεση νομικής υποστήριξης με ορισμό δικηγόρου για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Επειδή στο Δήμο μας δεν έχει προσληφθεί δικηγόρος με μηνιαία αντιμισθία προτείνω να ορίσουμε την δικηγόρο Χανίων κ. Μ. Α. 
 Επίσης, σύμφωνα με τις δ/ξεις του αρ.158 παρ.ιστ του Ν.3423/2006 πρέπει να εξειδικεύσουμε πίστωση έως του ποσού των 300,00 Ευρώ για την σημερινή απόφαση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: