Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ

Τελικά τα δημοσιεύματα έπιασαν τόπο.. μετά απο 5 αν δεν κάνω λάθος (το τελευταίο χθες) αποφάσισαν να βγάλουν τον βράχο που ήταν εδώ και 8 μήνες στην άκρη του δρόμου δημιουργώντας πρόβλημα στους οδηγούς του υπέροχου αυτού ΒΟΑΚ. (φώτο αναγνώστη)
Τους ευχαριστούμε αλλά θεωρώ οτι είναι ντροπή προς όλους τους υπόλογους να κάνουν αυτό που πρέπει αφού τους εκθέσουν. Η δουλειά τους είναι να προλαβαίνουν τις καταστάσεις και όχι να δημιουργούν. Τους ευχαριστούμε βέβαια όποιοι κι αν είναι αυτοί που έβγαλαν τον βράχο απο τον δρόμο και ελπίζουμε κάποτε να λειτουργήσουν όπως λειτουργούν και άλλες χώρες της ΕΕ.

Υ.Σ Αν δεν είχαμε την απαγόρευση θα έκανα ένα μίνι γλέντι (στο γήπεδο) για το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: