Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

 Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει, σύμφωνα με το ΦΕΚ Α’ 55/ 11.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, άρθρο 20, που δημοσιεύθηκε με θέμα «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» προβλέπεται η ματαίωση των στρατιωτικών παρελάσεων και των παρελάσεων της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, καθώς και των παρελάσεων στο πλαίσιο εορτασμού τοπικών επετείων απελευθέρωσης πόλεων, μέχρι τις 12.04.2020.
        Επίσης, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 19016/19.03.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, θα αναρτηθεί η ελληνική σημαία στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Κισσάμου και καλούνται και οι πολίτες του Δήμου μας, να πράξουν το ίδιο  και στις οικίες τους. 
Εκ του Δήμου.
Και επ' ευκαιρίας..... 2011 τα παιδιά όλου του Λυκείου Κισάμου κάνουν παρέλαση με μαύρα πουκάμισα... διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα των Λυκείων ...μιας και οδεύουμε στα ίδια το 2021, δέκα χρόνια μετά, τα παιδιά θα ξαναπαρελάσουν με τα μαύρα πουκάμισα για την πλήρη αδιαφορία της πολιτείας στο ίδιο θέμα. Απ' ότι έμαθα πλήρη στασιμότητα στα έργα τοποθέτησης προκάτ και νέων Λυκείων...και ένας θεός ξέρει το πότε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: