Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΜΕΛΕΤΟΥΝ

Η ιδέα της “απομόνωσης” της Κρήτης με ναυτικό και αεροπορικό αποκλεισμό έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι από την κυβέρνηση.
Το σκεπτικό είναι να πραγματοποιούνται κάθε μέρα μόνο εμπορικά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια και μία πτήση με επιβάτες που θα έχουν εξαιρετικά σοβαρό λόγο να μετακινηθούν προς το νησί.
Αντίστοιχες αποφάσεις ελήφθησαν και σε άλλα μεγάλα νησιά της Μεσογείου όπως η Σικελία και η Σαρδηνία, με στόχο τον μεγαλύτερο δυνατό περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απόψεις είναι σχετικά μοιρασμένες στο κυβερνητικό επιτελείο, αλλά η εμπειρία των τελευταίων ημερών έχει δείξει ότι στις “δύσκολες” και ριζοσπαστικές αποφάσεις, την ευθύνη την αναλαμβάνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μένει να δούμε αν θα κάνει κι αυτό το βήμα.
Πηγή: haniotika-nea.gr

Υ.Σ Νάρκες και φρεγάτες θα περιπολούν...θα δοθούν και 30.000 Καλάσνικοφ δώρο σε όσους θέλουν να κάνουν περιπολίες στις παραλίες... Ρε που θα φτάσουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: