Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Δεν κάνει μόνο η αρχαιολογική υπηρεσία ανασκαφές και αποκαλύψεις, κάνουν και οι εργαζόμενοι του Δήμου όταν τους πουν .. Στην καρδιά της πόλης καθαρίστηκε ένας δρόμος που απο τα "ευρήματα" που βρέθηκαν φαίνεται οτι δεν είχε καθαριστεί απο το άνοιγμά του... 20ετία και πλέον. 
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, άφησε άφωνους και τους υπευθύνους του Δήμου, αφού βρέθηκε πεζοδρόμιο κάτω απο τα χόρτα και τα χώματα αρκετά μεγάλο.
Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει σε ολάκερη την πόλη ειδικά σε σημεία που η καθαριότητα γίνεται μια φορά τον χρόνο... ή ποτέ, και δυστυχώς η πόλη είναι γεμάτη τέτοια σημεία.
Μπράβο στην δημοτική αρχή και στις εργαζόμενες και εργαζόμενους του δήμου για την .. ταχύτητα της "ανακάλυψης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: