Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΩ

Το Σάββατο 2/2/ 2020 πραγματοποιήθηκε εκλογική συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας "ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΩ" με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την ουσιαστική ενεργοποίησή του.
Το νέο Δ.Σ που προήλθε από τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Καλογρίδης Αργύρης
Αντιπρόεδρος: Πανιεράκης Γρηγόριος
Ταμίας:                            Καλογρίδης Μιχαήλ
Γραμματέας: Μαραγκουδάκη Ιωάννα
Έφορος Δημ Σχέσεων: Μαρτσάκης Ιωάννης
Μέλη: Καμπιανάκη Ευθυμία
            Χουδαλάκης Ευάγγελος
Αναπληρωματικά μέλη: Μαρακάκη Γεωργία Τυράκης Αντώνιος
Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ορίσει ημερομηνία σύγκλησης των μελών του εντός των προσεχών ημερών, ώστε να αρχίσει και τυπικά η εργασία, ο προγραμματισμός των ενεργειών του και η κατανομή των διαφόρων ρόλων προκειμένου ο Σύλλογος του Βουλγάρω να αποκτήσει μια νέα δυναμική, να ενεργοποιηθεί ουσιαστικά και να λειτουργήσει ενωτικά για όλους τους ανθρώπους του ωραίου και ιστορικού χωριού μας. Στόχος του Συλλόγου  είναι η βελτίωση όλων των συνθηκών της κοινότητάς μας, η ανάδειξη της ιστορίας, του φυσικού κάλλους, η ενδυνάμωση της παιδείας και η επίλυση της πάσης φύσεως των προβλημάτων μας. Επίσης, σημαντική έμφαση ο Σύλλογος καλείται να δώσει στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην ανάπτυξη υποδομών και στην συνένωση των συμπολιτών μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους ήλθαν και ψήφισαν και παροτρύνουμε κάθε συγχωριανό μας να αγκαλιάσει τον Σύλλογο και να ισχυροποιήσει τις δράσεις του.   
Από το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: