Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ....

Από τις στάχτες της ξαναγεννιέται αυτό είναι σίγουρο... και φυσικά πρέπει να έχει την συνέχεια της άλλης μεγάλης ομάδος που την "δώσαμε" λίγο παραπέρα για να εκπροσωπηθούν και αυτοί.
Τα δελφίνια της Κισάμου, και ας λένε οτι θέλουν τα χανιωτάκια, προελαύνουν... κρίμα βέβαια που είμαστε λίγοι αυτοί που θαυμάζουμε τους πιτσιρικάδες του Νέου Κισαμικού σε ένα σκληρό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ' κατηγορίας, όμως κάθε μέρα η οικογένεια μεγαλώνει, κάθε μέρα όλο και ξαναγυρίζουν όλοι αυτοί που έχασαν το ενδιαφέρον τους εξαιτίας της ΠΑΕ.
Μπράβο στα παιδιά, στον προπονητή και φυσικά στην διοίκηση και τον Αντώνη τον Σταθόπουλο τον παθιασμένο πρόεδρο του Νέου Κισαμικού.  Η συνέχεια είναι δική τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: