Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

Ένα παράξενο όσο και μακάβριο γεγονός συνέβει σε νεκροταφείο χωριού της Κισάμου που έχει θορυβήσει την εκκλησία αλλά και το αστυνομικό τμήμα Κισάμου. Όπως φαίνεται και στην φώτο βρέθηκε ένας οικογενειακός τάφος διαλυμένος, η πρώτη εκτίμηση έλεγε για κεραυνό αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει απο τον τρόπο που έχουν σπάσει τα μάρμαρα.  
Ο εφημέριος που πρώτος αντιλήφθηκε το γεγονός ειδοποίησε τους συγγενείς και την αστυνομία που έκανε αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. 
Από το Α.Τ Κισάμου ενεργείται προανάκριση και εξετάζονται τα κίνητρα του δράστη!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μια διόρθωση δε το αντιλήφθηκε πρώτος ο παπας αλλά οι συγγενεις που κατοικούν στην Αθήνα και κατέβηκε ένας να ανάψει τα καντήλια και το είδε και ειδοποιησε το παπά