Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ -ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΟΛΗΣ -ΒΟΑΚ ΩΣ ΤΟ ΚΑΒΟΝΗΣΙ

Η σύσκεψη για τον Κερίτη, που είπαμε χθες ότι παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης (μαζί του και ο κ. Κουμάκης) είχε και συνέχεια.... Αν και ο δήμαρχος σε ερώτηση μου είπε περίμενε θα τα μάθετε όλα το Σάββατο, (μάλλον θα κατέβει ο πρωθυπουργός τότε και θα τα ανακοινώσει) εντούτοις διέρρευσε και δεν θα περιμένουμε ως το Σάββατο ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει μια έξτρα μελέτη για  το τμήμα Χανιά – Πλατανιάς – Κίσαμος, με απώτερο σκοπό ο ΒΟΑΚ να φτάσει ως το Λιμένα Καβονησίου, φυσικά με την ολοκλήρωση και της παράκαμψης της πόλης.
Αν γίνουν αυτά τα έργα δεκαετιών, νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε και άλλα... η πόλη θα πάρει την αξία που της αξίζει. Φυσικά επειδή πολλές φορές έχουν ανακοινωθεί τα ίδια έργα, καλό είναι όσοι πηδήξουν από την χαρά τους ...... να μην το τερματίσουν!!!
Για να δούμε..


Δεν υπάρχουν σχόλια: