Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ..ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΗΚΑΝ;

Δυο ομάδες πολιτών ανησυχούν και δικαιολογημένα στην πόλη μας για την τύχη των Λυκείων. Η μια ομάδα είναι αυτοί που ξέρουν τις δυσκολίες να γίνουν τα Νέα Λύκεια που ενδεχομένως ώσπου να γίνουν να έχουν αλλάξει και δυο τρεις κυβερνήσεις και η δεύτερη ομάδα αυτοί οι οποίοι ζουν με τον τουρισμό και έχουν επενδύσει κάποια χρήματα στην περιοχή του Μαύρου Μώλους, που αντιλαμβάνονται οτι με τους ρυθμούς που πάνε πολιτεία -περιφέρεια- δήμος, ενδεχομένως θα είναι γειτονάκια με τους μαθητές του ΕΠΑΛ στο τουριστικό Μαύρο Μώλος για πολλά χρόνια ίσως και για 1-2 δημοτικές αρχές.
Αυτοί λοιπόν που ανησυχούν για τα Νέα Λύκεια συναντήθηκαν προχθές, ενώ αυτοί που ανησυχούν για τις περιουσίες τους σήμερα στο Δημαρχείο. Δεν ξέρω αν τους καθησύχασε ο Δήμαρχος αλλά σίγουρα με τους ρυθμούς που πάμε η ημερομηνία 20 Μαρτίου θα είναι ημέρα που θα πρέπει όλη η Κίσαμος ή να πανηγυρίσει ή να κατέβει σε λαϊκή συγκέντρωση υπερασπιζόμενοι τα θέλω της και τις ανάγκες της. 
Για να δούμε ...και ποιους θα καθυσηχάσουμε πρώτους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: