Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

ΓΟΥΑΤ ΧΑΠΕΝ.... ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

και εντάξει να ρωτήσει για τα χρέη των Δήμων και τα δάνεια που έχουν πάρει και πόσο δίνουν κάθε μήνα... αλλά να ρωτά μόνο για μας κάπου υπάρχει "ξένος" δάκτυλος. Μάλιστα ρωτά και αν υπάρχει ληξιπρόθεσμο και σε ποιες τράπεζες οφείλει ο Δήμος Κισάμου!!
δεν ξέρω αν θα μάθουμε ..που θα μάθουμε αρκεί να ρωτήσουμε την οικονομική υπηρεσία του Δήμου αλλά το ζητούμενο ποιος ο λόγος τώρα και γιατί μόνο για μας;
Κανείς να μπορεί να μας κατατοπίσει ή θα πρέπει να βρούμε τον Κυριάκο να μας πει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: