Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

 2000
2015
2020
Τα πράγματα δεν πήγαν καλά γιατί απλά δεν δώσαμε την απαιτούμενη προσοχή -παρά τις πολλές αναφορές μας-  σε ένα μνημείο που έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς... κρίμα βέβαια αν και οι προσπάθειες του Δήμου να βρεθούν κάποτε οι ιδιοκτήτες δεν ξετέλεψε.
Κάτι πήρε το αυτί μου οτι πλέον τους ιδιοκτήτες θα τους ψάξει το ΥΠΠΟ ..και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους βρει... που απλά και με υποθέσεις μάλλον πάμε σε αναγκαστική απαλλοτρίωση. 
Όμως έπρεπε να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: