Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Νέος χώρος στάθμευσης βρήκε ο δήμος Κισάμου και με γρήγορες κινήσεις θα τον διαμορφώσει ώστε να απεγκλωβιστεί λίγο η Ηρώων Πολυτεχνείου που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει χειμώνα καλοκαίρι. Και αυτός βέβαια κοντά στο Δημαρχείο με είσοδο από την Ηρώων Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα από το ΠΡΟΠΟ Σκουνάκη.
Η πόλη χρειάζεται να δημιουργήσει και άλλους χώρους στάθμευσης και ιδιαίτερα πρέπει να βρεθούν στην δυτική μεριά της πλατείας Βενιζέλου που υπάρχουν ακόμα ελεύθερα οικόπεδα.
Μπράβο στην Δημοτική αρχή και περιμένουμε να έχει συνέχεια η κίνηση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: