Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εγκαίνια Ένωσης Γεωργικών συνεταιρισμών Καστελλίου Κισάμου αρχές του 1965
Πολύ ιστορική φωτογραφία μιας και σε λίγα χρόνια ούτε που θα υπάρχουν τα κτήρια που κτίστηκαν για να εξυπηρετούν τον γεωργικό και αγροτικό πληθυσμό του Δήμου μας, της επαρχίας μας. Η "μερίδα" που τόσο πολύ υποστήριξαν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας για να φτιαχτούν όλα αυτά χάθηκε στην πολιτική προσπάθεια να βρούμε τους καλύτερους και ικανότερους.... με φυσικό επακόλουθο όπως συμβαίνει σε αυτήν την χώρα να πουλάμε σήμερα τα πάντα που δεν είμαστε ικανοί να τα λειτουργήσουμε σωστά.
Για την ιστορία από αριστερά
Δεσποτάκης Γ.-Κουφάκης-Καρτσωνάκης Κ- Μυλωνάκης Μ. οι άλλοι δυο άγνωστοι η πολυαγαπημένη μου Παρασκευούλα Πατεράκη- Μυλωνάκης Π - Ψαράκης Α.- Δασκαλάκης και Αννουσάκη.. και φυσικά κάτω δεξιά η μικρή είναι η Μαρίνα Μυλωνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: