Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.)

Το Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) καλεί όλα τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φαλδάμειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, στην Κίσαμο.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Διοικητικός Απολογισμός για το έτος 2019 και Προγραμματισμός δράσης  για το έτος 2020.
2. Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2019 και Προϋπολογισμός για το έτος  2020.
3. Έκθεση  Ελεγκτικής Επιτροπής.
4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από  κάθε διοικητική και οικονομική ευθύνη.
    Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., στη βίλα Ξαγοράρη (1ος όροφος), στο τηλέφωνο 28220 - 83.500, Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:30 – 12:30, στην ιστοσελίδα μας ( www.epofek.gr ), στο ΠΡΟΦΙΛ μας και στην ΣΕΛΙΔΑ  μας στο Facebook και στα  e-mail μας, όπως αναγράφονται  παραπάνω (βλ. αρχή πρόσκλησης).
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσης θεωρείται απαραίτητη. 
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας
Κουνελάκης Στέλιος                                 Κουλετάκης Αντρέας




Δεν υπάρχουν σχόλια: