Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΟΡΟΣΗΜΟ Η 20η ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ

.....μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε!!!
Η επιτροπή για την πορεία των Λυκείων που ο δήμος σύστησε, η αλήθεια είναι ότι πλέον είναι και λίγο διευρυμένη με τους διευθυντές των σχολείων, συνεδρίασε σήμερα το πρωί στον Δήμο παρουσία του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη του κ. Χαχλάκη και των μηχανικών του Δήμου Κισάμου. 
Οι ενέργειες του δήμου Κισάμου σχετικά με τις μελέτες εγκατάστασης των Λυκείων έχουν τελειώσει και πλέον τα τελικά σχέδια θα σταλούν στην περιφέρεια που όπως όλοι ξέρουμε έχει αναλάβει δια υποσχέσεως Περιφερειάρχη την δέσμευση για την διαμόρφωση των χώρων που θα εγκατασταθούν (Μαύρο Μώλος και 1ο Γυμνάσιο προϋπολογισμού 600.000Ε περίπου)
Η αλήθεια είναι ότι η ΚΤΥΠ Α.Ε αλλά και το Υπουργείο Παιδείας θα παραδώσουν το αργότερο στις 12 Μαρτίου τις αίθουσες συν τις τουαλέτες και με την προϋπόθεση η περιφέρεια να έχει τελειώσει με την διαμόρφωση των χώρων, να μπουν οι προκάτ αίθουσες στις βάσεις τους στην καθορισμένη ημερομηνία, δηλαδή 20 Μαρτίου.
Με απλά λόγια το μπαλάκι στην Περιφέρεια που θα πρέπει με την μορφή κατεπείγοντος να κάνει όλα αυτά σε λιγότερο από μήνα... πράγμα που αν το θέλει μπορεί. Μάλιστα για τον λόγο αυτό την επόμενη βδομάδα θα επισκεφτεί τον Περιφερειάρχη ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκης για να δει το χρονοδιάγραμμα που απαιτείται ώστε μαθητές, καθηγητές γονείς, η πόλη γενικά ξαναγυρίσουν στους κανονικούς ρυθμούς τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: