Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

20 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Η πόλη της Κίσαμου έχει ήδη ξεκινήσει να μπαίνει σε Καρναβαλικούς ρυθμούς. Οι ομάδες ετοιμάζονται εντατικά δοκιμάζοντας στολές και κατασκευάζοντας τα άρματα που θα παρελάσουν.
Οι συμμετοχές αυξάνονται όλο και περισσότερο και ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής  είναι είκοσι, με συμμετοχές και εκτός του Δήμου μας .
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ! Δημιούργησε την ομάδα σου ή δήλωσε συμμετοχή σε άλλη ομάδα έως 20-2-2020 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου).
 Εάν δεν επιθυμείς να λάβεις μέρος  στην παρέλαση,  στήριξε τον θεσμό και ΓΙΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!! Γίνε η κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης  και ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! Έλα να βοηθήσεις και παράλληλα να διασκεδάσεις. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ,  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!!
Πληροφορίες:
Τηλ : 2822340200 (κα Μαρακάκη Βίκυ, κος Ανδρουλάκης Μανώλης)
Email:koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: